Brøndby-træner: Det handler om at spille finale om guld

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Brøndby-træner: Det handler om at spille finale om guld

Brøndbys cheftræner Jesper Sørensen i 3F Superligakampen mellem Silkeborg IF og Brøndby IF på Jysk Park
Brøndbys cheftræner Jesper Sørensen i 3F Superligakampen mellem Silkeborg IF og Brøndby IF på Jysk ParkHenning Bagger/Ritzau Scanpix
Udekampen mod Silkeborg blev ikke en bananskræl for Brøndby i kampen om det danske mesterskab.

Brøndby vandt mandagens superligakamp med 2-0 i den på papiret drilske dyst på kunstgræsset i Silkeborg.

Brøndby-træner Jesper Sørensen var lettet over sejren, der sørgede for at holde klubben inde i kampen om DM-guld i sidste spillerunde.

"Vi spillede for at komme i finalen næste søndag, og det er vi kommet."

"Vi er kommet dertil, hvor vi i sidste spillerunde i Superligaen spiller om det danske mesterskab, og det er en flot præstation af holdet", siger Jesper Sørensen til Discovery.

Brøndby-træneren kom med udtalelserne, inden at kampen mellem FC Nordsjælland og FC Midtjylland var færdigspillet.

I sidste spillerunde på søndag skal Brøndby møde AGF på hjemmebane, og den kamp vil være med til at afgøre det danske mesterskab.

"Vi skal hvile både ben og hoved. Vi skal ikke til at opfinde nye ting. Det er ikke det, der har bragt os hertil. Vi kender vores struktur, og vi ved, hvad vi er for et hold. Det skal vi leve på inde på banen", siger Jesper Sørensen.

Han roser holdet for på nuværende tidspunkt at have hentet et point mere, end da holdet blev mester i 2021. Brøndby har lige nu 62 point inden sidste spillerunde.

"Selvfølgelig skal fansene feste, og vi skal være glade. Nu er der intet, der er afgjort endnu. Men vi skal være glade for, at vi som klub har formået at bringe os hertil. Vi har allerede flere point, end da vi blev mestre sidst", siger Jesper Sørensen til Discovery.