Uforløst topbrag giver Vejle og Hvidovre point i oprykningsræs: 0-0 i Nørreskoven

Annonce

Vejle ligger fortsat nummer et efter topopgøret mod Hvidovre. Mål blev det dog ikke til.Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Torsdagens topkamp i 1. division mellem Vejle og Hvidovre endte, som den begyndte. Og det kan begge hold i virkeligheden være godt tilfredse med.

I dysten mellem de største bejlere til oprykningsbilletterne blev festfyrværkeriet først indledt til sidst, og holdene gik fra banen med 0-0.

Det betyder, at Vejle efter 25 kampe ligger på førstepladsen med 52 point, mens Hvidovre har fire point færre på andenpladsen. Herfra er der syv point ned til Sønderjyske.

Der resterer syv kampe af sæsonen for de to tophold, mens Sønderjyske har yderligere et opgør i kalenderen.

Hvidovre lagde et fornuftigt pres i kampens første fase, hvor regnen silede ned, og der var flere gange optræk til chancer. Men rigtigt farligt blev det ikke.

Christian "Greko" Jakobsen forsøgte med et fladt spark efter 12 minutter, men det manglede saft og kraft.

Solen begyndte at kigge frem over Nørreskoven, men der blev ikke løsnet op for den taktisk låste affære.

Anden halvleg begyndte dog mere lovende med et par gode forsøg.

Vejles Arbnor Mucolli hamrede bolden i sidenettet, og sad man længst væk på den ene langside, kunne det nok se ud til, at kuglen susede i mål.

Få minutter senere prøvede Tobias Thomsen med hovedet i den anden ende, men Nathan Trott klarede det med en hurtig reaktion i Vejle-målet.

Meget tydede på en nulløsning, men i det sidste kvarter var der pludselig ballade i begge ender.

Hvidovre var tættest på, da Lirim Qamili testede den ene opstander, og gæsterne havde også et frispark fra en farlig position.

Med fem minutter igen var det så Vejles tur til at true, men Mouhamadou Drammehs forsøg langs jorden drev få meter forbi mål.

Dybt i tillægstiden kom Andreas Smed tæt på en sejr til udeholdet, men Trott diskede op med en ny stor redning og sørgede for pointdelingen.

Holdene mødes igen 5. maj på Hvidovres hjemmebane.