Marco Reus drømmer stort før han forlader Dortmund: Først Wembley, så et "nyt eventyr"

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Marco Reus drømmer stort før han forlader Dortmund: Først Wembley, så et "nyt eventyr"

BVB-legenden Marco Reus' fremtid efter sæsonafslutningen er åben.
BVB-legenden Marco Reus' fremtid efter sæsonafslutningen er åben.AFP
Borussia Dortmund jagter en sjælden Champions League-finale, og det vil være en perfekt afsked til Marco Reus.

Marco Reus har endnu ikke valgt sit "nye eventyr". Når alt kommer til alt, er det, der venter den "levende legende" i hans sidste dage som Borussia Dortmund-spiller, spændende nok:

"Jeg håber at se jer på Wembley den 1. juni og have mere grund til at fejre," sagde han. "Vi har en kæmpe mulighed for at skabe en stor succes."

Den 34-årige vil gøre alt, hvad han kan i returopgøret mod PSG. Han var på banen i det bitre nederlag mod Bayern München (1-2) i Champions League tilbage i 2013, afslutningen på hans første BVB-sæson. 11 år senere kan spilleren, der tragisk nok aldrig blev tysk mester, sige farvel med den størst mulige klubtitel.

Som træner Edin Terzic siger, vil Reus forlade Dortmund som en"levende legende", på den ene eller anden måde, og også som den næstmest scorende spiller i klubbens historie.

"Han er en af de største spillere, denne klub nogensinde har haft," siger Sebastian Kehl begejstret. Kehl var endnu ikke sportsdirektør i 2013, men en spiller - han blev ikke skiftet ud i finalen.

Reus har stadig et stort ønske om at spille topfodbold, han "elsker at være på banen". Han vil fortsætte med at spille på et anstændigt niveau i mindst et år mere, hvad enten det er i USA eller andre steder. Men alt det kommer først efter sæsonen. En sæson, som Reus håber slutter på Wembley, hvor han kan få en ny chance. En sidste chance for et kæmpe trofæ.