Medie: Hollywood-stjerne tilslutter sig celebrity-kvartet som investor i Leeds

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Medie: Hollywood-stjerne tilslutter sig celebrity-kvartet som investor i Leeds

Et detaljeret billede af Leeds United-badget på siden af stadion
Et detaljeret billede af Leeds United-badget på siden af stadionProfimedia
Hollywood-stjernen Will Ferrell er blevet den seneste berømthed, der investerer i Championship-klubben Leeds, det skriver en række engelske medier søndag.

Ferrell har angiveligt købt en "stor" andel i den USA-baserede 49ers Enterprises-gruppe, der ejer holdet fra Elland Road.

Den 56-årige slutter sig til skuespillerkollegaen Russell Crowe, den olympiske svømmer Michael Phelps og golfspillerne Jordan Spieth og Justin Thomas som investorer i Leeds.

Den tredobbelte major-vinder Spieth bekræftede, at han og hans amerikanske landsmand Thomas købte minoritetsaktier hos de tidligere engelske mestre sidste år.

Ferrell er medejer af Major League Soccer-holdet Los Angeles FC og afslørede, at han var en stor fan af engelsk fodbold under en tur for at se Manchester City slå Aston Villa 3-1 i sidste sæson.

Han så også Wrexham besejre Wealdstone og QPR's hjemmekamp mod Sunderland på samme tur.

Den walisiske klub Wrexham, som for nylig er rykket op i den tredjebedste række, ejes af skuespillerkollegerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney, som startede en ny trend med berømtheder, der investerer i britiske hold.

Black Panther-skuespilleren Michael B Jordan blev annonceret som medejer af Premier League-holdet Bournemouth i 2022, mens den tidligere NFL-quarterback Tom Brady er investor i Birmingham, som rykkede ned i den tredjebedste række i lørdags.

Ferrell, som har en anslået formue på over 100 millioner pund (125 millioner dollars), spillede hovedrollen i komedieshowet Saturday Night Live og er berømt for sine roller i filmhits som Elf og Anchorman.

Leeds gik glip af den automatiske oprykning til Premier League på sidstedagen af Championship-sæsonen efter Ipswichs 2-0-sejr over Huddersfield i lørdags.

Daniel Farkes mandskab, som blev slået 2-1 af Southampton i lørdags, skal nu forsøge at vende tilbage til den bedste række via playoff-kampene.

De møder Norwich i den første af deres semifinale på Carrow Road næste søndag.