Real Madrid er kronet som mester: Fem sejre, der sikrede deres LaLiga-titel

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Real Madrid er kronet som mester: Fem sejre, der sikrede deres LaLiga-titel

Valverde tager bolden i den sidste Clásico.
Valverde tager bolden i den sidste Clásico.THOMAS COEX / AFP
Efter Barcelonas nederlag til Girona lørdag har Real Madrid sikret sig deres 36. spanske titel.

Efter at have været særligt konsekvente gennem hele sæsonen fik Los Blancos lov til at gå ind i den sidste del af sæsonen med et betydeligt forspring i forhold til deres nærmeste udfordrere.

Disse fem sejre var særligt afgørende for, hvorfor Madrid er nykårede LaLiga-mestre:

Girona 0-3 Real Madrid (30/9/2023).

Catalonierne havde vundet seks i træk og var stadig ubesejrede, men Ancelottis hold fejede Montilivi til side takket være mål fra Joselu, Aurélien Tchouaméni og Jude Bellingham. Hjemmeholdet var foran i tabellen, før der overhovedet var blevet sparket til bolden, og det forårsagede en overraskende overhaling i toppen af tabellen, selvom Míchel Sánchez' hold fortsatte deres fremragende form ... indtil besøget på Santiago Bernabéu.

Barcelona 1-2 Real Madrid (28/10/2023)

Blaugranas var kommet godt fra start, da Ilkay Gündogan udnyttede en dødbold i feltet til at sparke bolden forbi Kepa Arrizabalaga i første halvleg. Så dukkede førnævnte Bellingham op på scenen med den friskhed, der gradvist er blevet udvandet, og blev kampens store helt takket være et par fantastisk scoringer. Estadi Olímpic Lluís Companys skiftede eufori og glæde ud med stilhed og frustration.

Alavés 0-1 Real Madrid (21/12/2023)

Man siger, at ligaer bliver vundet på baner som El Sadar, Son Moix eller Mendizorroza. Konteksten var også speciel, fordi begge spillede for sidste gang inden starten af 2024. Og udesejren kom under meget specifikke omstændigheder: Nacho Fernández fik direkte rødt kort for en hård tackling i det 54. minut, og på et hjørnespark i overtiden (92') slap Lucas Vázquez igennem forsvaret og headede bolden i mål og sendte pointene tilbage til hovedstaden.

Real Madrid 3-2 Almería (21/1/2024)

Det synkende Almería-hold viste sig at være en match for topholdet, som gennemlevede et mareridt foran deres hjemmefans. Koldsved, nerver, desperation, og selvfølgelig en stor dosis dommerkontroverser. Bundholdet gik til pause med en føring på to mål, sat ind af Largie Ramazani og Edgar Gonzalez, men det nyttede ikke meget efter Dani Carvajals afgørende mål i det 99. minut, hvor kampen næsten var afgjort på forhånd.

Real Madrid 3-2 Barcelona (21/4/2024)

Xavi Hernandez' hold ankom til Bernabeu med otte point og en mand i undertal efter at være blevet slået ud af Champions League, mens deres modstandere gik ind til kampen i højt humør efter at have slået mægtige Manchester City ud. Culés kom foran to gange, men Vázquez' gode arbejde, Bellinghamss opportunisme og nogle kontroversielle beslutninger gjorde det endelige resultat muligt.