Dansk forsvarsprofil overskygger totalt Eriksen og Højlund i United-ydmygelse

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dansk forsvarsprofil overskygger totalt Eriksen og Højlund i United-ydmygelse

Rasmus Højlund havde en aften til glemmebogen på Selhurst Park
Rasmus Højlund havde en aften til glemmebogen på Selhurst ParkProfimedia
Manchester United satte ikke mange fødder rigtigt på Selhurst Park mandag aften, hvor Crystal Palace var bedst i alle spillets facetter og vandt 4-0.

Både med og uden bold virkede United uden plan og kvalitet, og det blev straffet af et effektivt og velspillende Crystal Palace-mandskab.

Nederlaget betyder, at det blot er blevet til én sejr i de seneste syv Premier League-kampe for United, der indtager ottendepladsen med 54 point. Crystal Palace ligger nummer 14 med 43 point.

United havde i opgøret fundet plads til både Rasmus Højlund og Christian Eriksen i en startopstilling, der tydeligt viste, at holdet er ramt af mange skader, hvor særligt det centrale forsvar har været udsat.

Den defensive midtbanespiller Casemiro var endnu en gang var placeret i det centrale forsvar. Denne gang sammen med Jonny Evans, der netop vendte tilbage fra skadelisten.

Fra kampens start virkede United som et hold uden en plan både med og uden bold. Efter mindre end et kvarter blev den reserveramte defensiv udstillet.

Hjemmeholdets Michael Olise vendte elegant på Casemiro midt på Uniteds banehalvdel, og Crystal Palaces-spilleren sparkede efterfølgende bolden i mål foran et passivt United-forsvar.

Crystal Palace - Manchester United - Kamp-statistik
Crystal Palace - Manchester United - Kamp-statistikOpta by Stats Perform

Den normale United-anfører, Bruno Fernandes, var ikke med, og det påvirkede tydeligt gæsternes spil på bolden, der var idéforladt og tempoløst.

Fem minutter før pausen fordoblede hjemmeholdet føringen.

Eberechi Eze rundede nemt en stivbenet Jonny Evans og sparkede derefter bolden hårdt i kassen.

Det blev ikke bedre for United i anden halvleg.

Efter en lille time leverede gæsterne igen passivt forsvarsspil, og så var det en formsag for Tyrick Mitchell at skovle bolden det sidste stykke over stregen efter et oplæg fra den danske landsholdsstopper Joachim Andersen.

De defensive fejl fortsatte for United. Halvvejs i anden halvleg lavede Casemiro et dyrt boldtab på egen banehalvdel. Det blev med det samme straffet endnu en gang af en velspillende Michael Olise.

Det kunne værre blevet endnu værre for United i den sidste del af kampen, men Crystal Palace missede flere muligheder for at forværre ydmygelsen.