Silva med afskeds-svirp i Chelsea: Opfordrer til, at spillerne parkerer deres ego

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Silva med afskeds-svirp i Chelsea: Opfordrer til, at spillerne parkerer deres ego

Chelsea har kun tabt én ligakamp i deres seneste 14 kampe.
Chelsea har kun tabt én ligakamp i deres seneste 14 kampe.Reuters
Chelsea-spillerne skal prioritere teamwork over deres personlige ambitioner for at opnå succes i næste sæson, siger den afgående forsvarsspiller Thiago Silva forud for sin sidste kamp på Stamford Bridge efter fire år i Premier League-klubben.

Den brasilianske landsholdsspiller, som vender tilbage til sin hjemstavnsklub Fluminense i den kommende sæson, opfordrer Chelsea-truppen til at leve op til deres værd, da resultaterne i den nuværende sæson ikke har levet op til klubbens høje standarder.

Chelsea, der ligger på sjettepladsen, har underpræsteret i denne sæson på trods af, at de brugte over 3,5 milliarder kroner på at hente 13 nye spillere sidste år.

"Jeg håber, at (spillerne) forstår, at alt, hvad de har gjort for at komme til Chelsea, skal være det værd,"  sagde Silva til Sky Sports.

"For den sæson, vi har gang i, er ikke Chelsea værdig. Jeg synes, de er nødt til at gøre mere næste år. Drengene skal være klar over, at Chelsea er nødt til at kæmpe med om trofæer. Hvis vi tager lidt af vores ego og sætter det til fordel for holdet, tror jeg, det vil fungere. Hvis vi ikke gør det, vil situationen næppe ændre sig, desværre."

Chelseas seneste form
Chelseas seneste formFlashscore

Skader og et ungt holds ustabile form fik skylden for, at de dobbelte Champions League-vindere hensygnede i midten af tabellen, men manager Mauricio Pochettinos dyre mandskab har vist potentiale i de seneste uger og er hurtigt kravlet op i tabellen.

Pochettinos mandskab tager imod Bournemouth i søndagens sidste kamp i sæsonen, har vundet fire kampe i træk og blot tabt én ligakamp i de seneste 14.

Chelsea har et forspring på tre point til Newcastle United på syvendepladsen og kan slutte på femtepladsen med en sejr på søndag kombineret med, at Tottenham Hotspur, der ligger på femtepladsen, taber til Sheffield United.