Roma og Juventus i underholdende uafgjort: Rasmus "NK" ramte stolpen

Annonce
Annonce

Roma og Juventus kæmpede sig til en 1-1 uafgjort
Roma og Juventus kæmpede sig til en 1-1 uafgjortAFP
I et opgør mellem top fire i Serie A spillede AS Roma og Juventus en underholdende 1-1 kamp på Stadio Olimpico, hvor Den Gamle Dame ikke har vundet i fem kampe på tværs af alle turneringer. Rasmus Nissen Kristensen ramte træværket undervejs.

Efter nederlaget i semifinalen i UEFA Europa League i midtugen foretog Daniele De Rossi fem ændringer i sin startopstilling, herunder hele den bagerste kæde.

Den manglende sammenhængskraft i Romas forsvar var tydelig tidligt i kampen, da Evan Ndicka efter en misforståelse bagude satte Mile Svilar under pres i målet ved at spille ham en tilbagelægning på trods af, at Timothy Weah var på vej mod målmanden, hvilket fik den amerikanske landsholdsspiller til at klaske ind i målmanden i et forsøg på at blokere afleveringen.

Statistik for kampen
Statistik for kampenFlashscore

Bianconeri fortsatte deres intense start og var tæt på at åbne scoringen, da Federico Chiesa viste kvikke fødder og driblede ind i feltet og fandt Dušan Vlahović, men serberens førstegangsskud gik tæt forbi stolpen.

Roma-forsvaret så måske nok usammenhængende ud bagude, men fremad banen var deres backs tæt på at samarbejde om et fantastisk mål, da Angeliño fandt Rasmus Kristensen med et dybt indlæg, men danskerens hovedstød ramte træværket.

Giallorossi begyndte at spille sig ind i kampen efter den chance og åbnede scoringen efter 15 minutter, efter at en omgang flipperspil i Juve-feltet resulterede i, at Romelu Lukaku kastede sig over den løse bold og hamrede den i mål.

Lukaku åbnede scoringen for Roma
Lukaku åbnede scoringen for RomaAFP

Chiesa så ud til at være den mest truende spiller for Maximiliano Allegris mandskab, som de søgte efter et svar, og fløjspillerens kreativitet hjalp hans hold med at udligne før pausen, da hans bold ind i feltet blev styret hjem af et Gleison Bremer-hovedstød.

Bremer udlignede for Juve
Bremer udlignede for JuveAFP

Chiesa fortsatte med at se truende ud efter genstarten og var tæt på at give Bianconeri den perfekte start på anden periode, men hans hovedstød fra ydersiden af feltet ramte stolpen.

Temperamentet steg lige før den hele time, da Weah fulgte hårdt op på en tackling på Leandro Paredes, hvilket udløste masseprotester fra Roma-spillerne og bænken, der krævede en anden advarsel til Juve-spilleren. Dommeren valgte dog ikke at uddele et kort, hvilket resulterede i, at Allergi skiftede amerikaneren ud.

Chancerne begyndte at falde for begge hold, som halvlegen skred frem; først måtte Chiesa se sit skarpe skud blive reddet af Svilar, før Roma begyndte at være farlige igen.

Lorenzo Pellegrini troede, at hans forsøg ville gå ind i nederste venstre hjørne, men den tidligere Roma-stopper Wojciech Szczęsny fik vippet bolden rundt om stolpen. På det efterfølgende hjørnespark blev Kristensens forsøg også på glimrende vis stoppet af Juve-målmanden.

Tabel for Serie A
Tabel for Serie AFlashscore

I sidste ende så det ud til, at begge hold var tilfredse med et point hver, og det uafgjorte resultat holder Roma på femtepladsen, selvom Atalanta har to kampe i hånden på De Rossis mandskab. Juve ligger på tredjepladsen og er inden for rækkevidde af at sikre sig en plads i næste sæsons Champions League.