Bundesliga afviser klage fra Hamburg: Vil ikke give dansker-klub licens til næste sæson

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bundesliga afviser klage fra Hamburg: Vil ikke give dansker-klub licens til næste sæson

HSV Hamburg her i en kamp mod HC Bergischer
HSV Hamburg her i en kamp mod HC Bergischer Profimedia
Den tyske Håndbold Bundesliga afviste i dag en anke fra HSV Hamburg om ikke at tildele dem en licens til næste sæson på grund af likviditetsproblemer. Klubben vil nu tage sagen videre til en voldgiftsret.

HSV meddelte i april, at klubben var i likviditetsproblemer, som der skulle være styr på inden 3. maj, ellers ville klubben ikke få tildelt licens til den kommende sæson.

Klubben mente efterfølgende, at man havde bragt sine økonomiske problemer i orden, men fik ikke licensen og havde derfor valgt at klage over afgørelsen til præsidiet for Bundesligaen.

Men uden held for præsidiet afviste klagen. "Handball Sport Verein Hamburg har fået tilstrækkelig mulighed for at bevise sin økonomiske likviditet 16 dage efter at problemerne blev påpeget. Kriterierne for at deltage i Bundesliga-sæsonen 2024/25 anses derfor ikke for at være mødt", skriver præsidiet i en afgørelsen, men understreger samtidig, at klubben er juridisk berettiget til at anke til voldgiftsretten ifølge Handball World. 

Klubben, der igen opnåede oprykning til Bundesligaen i 2021, har fire danskere på kontrakt, som er Jacob Lassen, Andreas Magaard, Martin Risom og Frederik Bo Andersen