Annonce
Winnipeg taber klart i slutspil trods Ehlers-assistProfimedia
Nikolaj Ehlers og hans klub, Winnipeg Jets, står ikke med de bedste kort på hånden i første runde af NHL-slutspillet.

Tidligt lørdag morgen dansk tid kom holdet bagud samlet i sin serie mod Colorado Avalanches i ottendedelsfinalen.

Colorado vandt på hjemmebane det tredje opgør med 6-2 og fører nu sammenlagt med 2-1 i kampe.

Nikolaj Ehlers var ellers med til at holde sit mandskab inde i opgøret, da han efter fem minutter af anden periode blev noteret for en assist ved Tyler Toffolis udligning til 1-1, og midt i perioden kom Winnipeg endda også foran med 2-1.

Tredje periode sad Colorado derimod helt på. Med fem mål blev 1-2 ændret til 6-2, og holdet har nu overhånden i serien.

Der spilles bedst af syv kampe, og fjerde akt udspiller sig søndag aften dansk tid, igen med Colorado som hjemmeholdet.

Skulle Winnipeg ryge ud i denne omgang, er der større sandsynlighed for, at Ehlers slutter sig til det danske landshold, der tager hul på VM 11. maj.