Ny fyring til Dean Smith - Færdig som Norwich-træner efter nederlag til Luton

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ny fyring til Dean Smith - Færdig som Norwich-træner efter nederlag til Luton

Norwich må på jagt efter en ny træner til at tage over efter Smith, der tirsdag eftermiddag blev fyret i Norwich.
Norwich må på jagt efter en ny træner til at tage over efter Smith, der tirsdag eftermiddag blev fyret i Norwich.Profimedia
Den tidligere Aston Villa-træner Dean Smith blev i sidste sæson sat bag roret i Norwich, men kunne dog ikke forhindre en nedrykning for Canaries, der dermed har måttet skulle forsøge at kæmpe sig til oprykning i denne sæson. Det er dog langt fra gået efter planlagt, og efter et forsmædeligt 1-2 nederlag til Luton er Smith nu fortid som chef i Norwich.

Norwich har blot vundet tre ud af deres seneste 13 kampe i Championship og ligger derfor netop nu 12 point under oprykningspladserne, så nederlaget til Luton var dråben, der fik bægeret til at flyde over for Norwich-ledelsen.

Sammen med Smith forlader også hans assistenter Craig Shakespeare og Liam Bramley klubben, mens Steve Weaver og Allan Russell er de midlertidige trænere, indtil en ny mand er fundet. 

"I arbejdet mod at nå vores sportslige mål er ledelsen blevet enige om, at dette er det rigtige tidspunkt at foretage ændringer på. Det var ikke nogen nem afgørelse, men vi følte, at det var nødvendigt for at kunne komme i nærheden af at nå oprykningen til Premier League," fortæller sportsdirektør Stuart Webber til klubbens hjemmeside. 

Teemu Pukki scorede til 1-1 i nederlaget til Luton, men lige lidt hjalp det, da Luton, som ellers spillede med en mand i undertal, scorede sejrsmålet kort før slutfløjtet.