Tennis Tracker: Jannik Sinner vinder Australian Open

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Jannik Sinner vinder Australian Open

Opdateret
Jannik Sinner har allerede slået verdensranglistens nummer et.
Jannik Sinner har allerede slået verdensranglistens nummer et.PAUL CROCK/AFP
Dagen er kommet. Mændenes Australian Open-finale skal afgøres, og det bliver uden tvivl en voldsomt spændende affære. Du kan følge de seneste nyheder og resultater lige her i Flashscores Tennis Tracker.

Kl. 18:05 - Danske Clara Tauson var tidligere i dag i aktion i kvalifikation til den østrigske WTA-turnering i Linz. Danskeren vandt overbevisende 6-2, 6-2. Lykkes det for Tauson at slå rumænske Jaqueline Cristian mandag formiddag, så er hun klar til hovedturneringen.

Kl. 13:40 - Jannik sinner leverede et spektakulært comeback, og han kan nu kalde sig vinder af Australian Open.

Kl. 12:56 - Sinner tvinger kampen ud i et femte og afgørende sæt.

Kl. 12:00 - Efter to dominerende sæt af Daniil Medvedev har Jannik Sinner netop bragt sig selv tilbage i Australian Open-finalen. De to finalister er nu i gang med at gøre sig klar til fjerde sæt med stillingen 2-1 til Medvedev.

Kl. 08:34 - I flere uger har de bedste tennisspillere i verden kæmpet for at komme til at spille finalen ved årets første Grand Slam-turnering. Der er dog kun plads til to spillere i den prestigefyldte finale, og det er i år Daniil Medvedev og Jannik Sinner.

De to spillere har leveret på et imponerende niveau i turneringen, og nu skal de stå overfor hinanden. 

Sinner og Medvedev har efterhånden mødt hinanden en del gange, men det er første gang, at de mødes i en Grand Slam. De seneste tre indbyrdes opgør er blevet vundet af italienske Sinner. Mens Medvedev har vundet de resterende seks af deres ni indbyrdes kampe.