Medvedev langer ud efter spansk publikum: De gav Holger Rune unfair behandling

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Medvedev langer ud efter spansk publikum: De gav Holger Rune unfair behandling

Medvedev langer ud efter spansk publikum: De gav Holger Rune unfair behandling
Medvedev langer ud efter spansk publikum: De gav Holger Rune unfair behandlingProfimedia
Den russiske tennisspiller Daniil Medvedev siger, at han ikke følte at Holger Rune fik en fair behandling af det spanske publikum sent søndag aften i forbindelse med hans kamp imod Alejandro Davidovich Fokina

Russeren blev selv offer for en del buhen fra det lidenskabelige publikum ved Masters 1000 turneringen i Madrid mandag i forbindelse med hans kamp imod landsmanden Alexander Shevchenko, da han hamrede sin ketcher i jorden og (efter protesterne begyndte) satte en finger til øret. 

Medvedev fortalte ved den efterfølgende pressekonference, at buhen er blevet et normal ting ved tenniskampe:

"Jeg slog ketcheren en lille smule i jorden efter første sæt. Jeg var skuffet over nogle fejl," sagde Medvedev.

"Så begyndte de at buhe. Jeg var ligesom, ja, kom nu, bare kom i gang. På et tidspunkt tog jeg en challenge, og så buhede de igen. Må jeg ikke engang tage en challenge", sagde Medvedev, der understregede, at en del af publikum kun kommer for underholdningen og ikke så meget for tennis'ens skyld.

"Så snart der sker noget selv om de ikke ved, hvad det er der sker, begynder de at buhe". Novak (Djokovic, red..), har oplevet det, jeg har oplevet det. jeg tror bare, det er en del af tennis nu. 

Medvedev understregede også, at han syntes Holger Rune havde fået en hård medfart af det spanske publikum. 

"Jeg så faktisk Holger i går uden lyd, så jeg tænkte, at der sker noget, men jeg så det uden lyd. Så jeg hørte, at der skete noget. Jeg så det ikke. Jeg tror ikke, Holger gjorde noget i går. Så ja, det er skuffende. Nogle gange fortjener man at blive buhet, nogle gange ikke. Jeg syntes ikke han fortjente det."