Tennis Tracker: Swiatek trækker længste strå mod Gauff, ny chilener stjæler overskrifter

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tennis Tracker: Swiatek trækker længste strå mod Gauff, ny chilener stjæler overskrifter

Opdateret
Swiatek er den store favorit i Rom
Swiatek er den store favorit i RomReuters, Flashscore
Det er dagen for kvindernes semifinaler i Rom, og vi kunne ikke have bedt om en bedre dag med fire af verdens bedste spillere. Derudover har vi også de sidste kvartfinaler hos mændene, der finder sted.

Kl. 21:51 - Nicolas Jarry (28) blev den anden chilener to at booke en billet til semifinalerne ved Italian Open efter at han producerede et flot comeback på vejen mod at besejre Stefanos Tsitsipas (25) med 3-6, 7-5, 6-4 i Rom.

Jarry skal nu møde Tommy Paul (26) om en plads i finalen.

Kl. 18.11: Den polske verdensetter Iga Swiatek (22) viste ingen nåde, da hun fortsatte sin bemærkelsesværdige statistik på grus med en imponerende sejr 6-4, 6-3 over Coco Gauff (20) og dermed bookede sin billet til finalen i Rom. Amerikaneren pressede ellers Swiatek i første sæt, men til syvende og sidste var den firedobbelte Grand Slam-vinder simpelthen for god.

Kl. 15:55 - Kvartfinalen blev endestationen for Hubert Hurkacz, der tabte i tre sæt til Tommy Paul. Cifrene blev 7-5, 3-6, 6-3 i amerikanerens favør, efter en kamp der varede tæt ved tre timer.

Kl. 10:07  - Vi har kun en håndfuld dage og en håndfuld spillere tilbage i den italienske hovedstad, og mens der har været masser af overraskelser på herresiden, er de fire tilbageværende kvinder uden tvivl de fire bedste, der har deltaget i dette års turnering.

Sådan ser dagens program ud med de to sidste kvartfinaler hos mændene og semifinalerne hos kvinderne:

Hubert Hurkacz vs Tommy Paul - 13:00

Iga Swiatek mod Coco Gauff - 15:00

Stefanos Tsitsipas mod Nicolas Jarry - 19:00

Danielle Collins vs Aryna Sabalenka - 20:30

Kl. 08:20 - Hej og velkommen til vores dækning af en kæmpe tennisdag i Rom!

Det sjove begynder kl. 13:00.

Omtaler