Verstappen nedtoner konsekvenser af designstjernes opsigelse: Slet ikke så dramatisk

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Verstappen nedtoner konsekvenser af designstjernes opsigelse: Slet ikke så dramatisk

Max Verstappen har vundet tre verdensmesterskaber i streg og har i øjeblikket kurs mod en fjerde sejr.
Max Verstappen har vundet tre verdensmesterskaber i streg og har i øjeblikket kurs mod en fjerde sejr.Profimedia
Red Bulls verdensmester i Formel 1, Max Verstappen, afviser onsdag aften, at tabet af holdets berømte designer Adrian Newey kan få ham til at genoverveje sin fremtid hos holdet.

Det sker under et pressemøde til søndagens grandprix i den amerikanske by Miami.

Red Bull bekræftede tidligere på ugen, at 65-årige Adrian Newey vinker farvel til holdet tidligt næste år, efter at han har arbejdet der i 19 år.

Red Bull har med Newey i dets designafdeling vundet seks konstruktørmesterskaber og lagt bil til syv verdensmesterskaber.

Og selv om Verstappen gerne havde set, at Newey blev på holdet, advarer verdensstjernen mod at blæse nyheden ud af proportioner.

"Udefra ser det enormt dramatisk ud, men hvis man ser, hvad der egentlig foregår inde på holdet, er det slet ikke så dramatisk," siger han.

"Jeg tror, at hans rolle med tiden har ændret sig en smule, og jeg tror faktisk ikke, at der så mange, der ved, hvad han egentlig laver."

"Det er ikke for at sige, at han ikke laver noget. Jeg tror bare ikke, særlig mange mennesker ved, hvad han egentlig laver."

Verstappen siger, at han har tillid til holdets tekniske afdeling.

"Jeg har stor tillid til holdets tekniske afdeling, som også uden Adrian er utroligt stærkt. Det har de også vist de seneste år med, hvor konkurrencedygtig vores bil er," siger Verstappen.

Han afviser desuden, at rygterne om, at Mercedes har forsøgt at lokke ham til holdet med en stor kontrakt, har noget på sig.

"Selv hvis det var tilfældet, kommer jeg ikke til at rykke andetsteds hen for pengenes skyld," siger han.

"Jeg er godt tilfreds med, hvor meget jeg tjener. Det handler om præstationer."

"Og jeg kender mig selv godt nok til at vide, at det ville gøre mig gnaven at konkurrere om femte- og sjettepladser."

Max Verstappen har vundet fire af sæsonens fem første grandprixer og har tidligt sat kursen mod den fjerde titel på stribe.