NBA-Roundup: Wolves smadrer Nuggets og storspillende Brunson giver Knicks sejr over Pacers

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

NBA-Roundup: Wolves smadrer Nuggets og storspillende Brunson giver Knicks sejr over Pacers

Denvers Nikola Jokic bliver kvalt af Minnesotas forsvar
Denvers Nikola Jokic bliver kvalt af Minnesotas forsvarAFP
Minnesota Timberwolves leverede en dominerende defensiv og bragte sig foran 2-0 i deres bedst-af-syv playoff-serie mod Denver Nuggets med en 106-80 sejr på udebane mandag.

De tredjeseedede Minnesota Timberwolves var ubarmhjertige mod Denver Nuggets natten til tirsdag, da de fik deres anden sejr i træk over NBA-mestrene.

Karl-Anthony Towns og Anthony Edwards scorede 27 point hver, men stjernen i showet var Minnesotas kvælende defensiv, som slog Denver ud af kurs næsten fra start.

Timberwolves sluttede med 11 steals og 12 blocks i skarp kontrast til Denver, der kun havde seks steals og fem blocks.

Det er bemærkelsesværdigt, at Minnesotas dominans blev opnået uden Rudy Gobert, franskmanden, som er en af de defensive søjler i Timberwolves' opstilling.

Gobert sprang kampen over for at være sammen med sin partner efter fødslen af parrets søn tidligere mandag.

"Når man ikke har årets forsvarsspiller, er man nødt til at intensivere sit spil," sagde Towns bagefter.

"Vi forstod alle, at det var en udfordring at møde de forsvarende mestre, et rigtig godt hold med nogle af de bedste spillere, spillet nogensinde har set."

"Vi ville bare komme her og finde en måde at vinde kampen på."

De normalt så ukuelige Nuggets må måske også undvære stjernespilleren Jamal Murray i kamp 3.

Murray blev fanget på kamera, da han kastede en varmepakke ind på banen i andet quarter, hvilket øger risikoen for en suspendering, når hændelsen gennemgås af NBA's disciplinære chefer.

Hændelsen var symbolsk for Nuggets' problemer i en kamp, hvor Minnesota havde kontrollen, efter at de havde bragt sig foran 28-20 i slutningen af første quarter.

I et katastrofalt andet quarter blev Denver slået 33-15, så Timberwolves førte 61-35 ved pausen.

Minnesotas jernhårde forsvar slippede på intet tidspunkt jerngrebet i anden halvleg, og gæsterne bragte sig foran med 32 point tidligt i tredje quarter og efterlod Denvers Ball Arena i stilhed.

Denvers træner Michael Malone indrømmede: "Vi fik bare tæsk i vores egen arena, og vi blev gjort til grin foran vores fans."

"Det gode er, at vi ikke spiller før på fredag, så vi har mulighed for at komme væk og tænke over, hvad vi vil gøre fremadrettet," tilføjede Malone.

"Jeg er ikke bekymret for andet end at forsøge at vinde kamp 3."

Strålende Brunson

I mandagens anden playoff-kamp havde Jalen Brunson et glimrende fjerde quarter, da New York Knicks vandt 121-117 over Indiana Pacers i deres åbningskamp i Eastern Conference.

Knicks' talisman Brunson sluttede med 43 point, seks rebounds og seks assists og gav New York et tidligt overtag i semifinalen, hvor der spilles bedst af syv kampe.

Men det var hans iskolde præstation undervejs, der førte New York til sejr foran 19.812 tilskuere i et elektrisk Madison Square Garden.

Knicks-guarden scorede 21 point i fjerde quarter og gennemførte dermed sin fjerde slutspilskamp i træk med 40 point eller mere.

Donte DiVincenzo bakkede Brunson op med 25 point, mens Josh Hart leverede en monsterpræstation med 24 point, 13 rebounds, otte assists, tre steals og et block.

Myles Turner førte Pacers an med 23 point, mens Pascal Siakam bidrog med 19.

Brunson var forskellen i en pulserende kamp, hvor ingen af holdene fik mere end et et-cifret forspring i løbet af fire quarters.

Pacers bragte sig foran med ni point i begyndelsen af fjerde quarter, inden Knicks kom tilbage og førte 113-109 efter Brunsons step-back hopskud med 2 minutter og 42 sekunder tilbage.

DiVincenzo leverede også et højdepunkt med 40 sekunder tilbage, da han scorede på et trepointsskud fra 28 meter og bragte New York foran 118-115.

Indiana kom tilbage til 118-117, men en grov offensiv fejl mod Turner på DiVincenzo med 13 sekunder tilbage viste sig at være afgørende.

Kamp 2 finder sted i New York på onsdag.