Tauson bider store rygsmerter i sig og kæmper sig videre i kvalifikationen i Rom

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Tauson bider store rygsmerter i sig og kæmper sig videre i kvalifikationen i Rom

Tauson fightede sig videre trods rygsmerter
Tauson fightede sig videre trods rygsmerterProfimedia
Clara Tauson måtte kæmpe hårdt med rygsmerter, men kom helsindet igennem første runde af kvalifikationsturneringen til WTA Masters 1000 turneringen i Rom, da hun besejrede australieren Astra Sharma, der ligger nr. 130 på verdensranglisten i en sand maratondyst, der varede to og en halv time.

Danskeren vandt første sæt 6-4, men tabte så andet 6-4 før hun i en tæt tiebreaker-afgørelse i tredje sæt, trak det længste strå med cifrene 7-2 i et opgør, hvor danskeren kampen igennem kæmpede med titagende rygsmerter. 

"Jeg ved ikke, hvordan jeg vandt i dag (mandag, red.), men det gjorde jeg", siger Clara Tauson til TV 2 Sport. "Jeg har set bedre dage, synes jeg, men jeg valgte bare at blive på banen og prøve at se, hvad jeg kunne gøre. Jeg havde ikke så meget lyst til at trække mig."

I den afgørende kamp for at sikre sig adgang til turneringen, skal Tauson nu møde serberen Olga Danilovic. De to har mødtes 'en gang tidligere, da serberen vandt over Tauson i kvalifikationen til WTA-turneringen i Lyon sidste år.